PERMANENT MAKE UP

Hos SabiCARE tilbyder vi permanent makeup.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering, hvorfor der kun arbejdes ned til hudens midterste lag, her lægges pigment som fremhæver og tydeliggøre ansigtes naturlige træk. Navnet permanent makeup er faktisk lidt misvisende, da der ikke er tale om noget permanent, i den forstand. Permanent makeup lysnes nemlig med tiden, og genopfriskes behandlingen ikke undervejs, så vil det forsvinde helt indenfor 3-5 år. Alle typer behandlinger indenfor permanent makeup udføres med hygiejnisk og special udviklet udstyr. Permanent makeup kan laves med forskellige metoder, men hos Sabicare har vi valgt at arbejde med Microblading, som er en manuel metode, der udelukkende bruges til at lave bryn.

 

Om microblading

Microblading metoden er lige nu den behandlingsform på markedet, der giver de mest naturlige bryn, men også den mest sikre og skånsomme metode.
Metoden er manuel, og foregår ved hjælp at et håndstykke, hvor der for enden sættes et fint blad på. Med dette blad laves der fine hårstrå i brynet. Behandlingen består af både korte, lange, tynde og kraftige hårstrå, hvilket giver et smukt 3d bryn, som netop gør brynet levende og autentisk.
Der findes flere teknikker indenfor microblading, men hos Sabicare, kan vi på nuværende tidspunkt tilbyde metoden “Hairstrokes”, med tiden vil vi også kunne tilbyde de andre teknikker.
Permanent makeup bryn henvender sig til dig, der ønsker fylde og form i brynet, eller til dig der ønsker at få bryn, fordi de slet ikke er tilstede. Måske har du meget lyse og utydelig bryn, assymetri eller arvæv. De “skønhedsfejl” der måtte være, kan korrigeres og kamufleres.

 

Behandling før og efter

Mød op 20 minutter før, hvor der smøres en bedøvende creme på. Under ventetiden kan du slappe af i vores venterum. Behandling pågyndes med optegning af bryn, hvor form og farve besluttes i sammenråd med dig. Derefter går behandling igang, hvor hårstrå skabes. Når behandlingen er slut kan du sagtens tage på job, ud at handle, eller hvad du nu skal lave. Dog skal område skånes den første månede, for at sikre et længereværende resultat. De første 14 dage skal du holde dig fra varme og sol, svømmehal og hård træning. Brynet smøres morgen og aften med aftercare salve ind til brynet er ophelet. Salve får du med hjem. Inden 6 uger skal 2. Behandling foretages(behandlingen er obligatorisk), hvor farve og form tjekkes. Ekstra pigment lægges i og holdbarhed øges. Vi gør opmærksom på at der er visse lidelser, der gør, at vi desværre ikke kan udfører behandling på dig og er du alligikere, anbefaler vi, at du får foretaget en allergitest inden.

Lidelser:
Hæmofili, fiskeskælshud, hudkræft i ansigtet, lupus, helvedesild, herpes-simplex øje inflammation, keloid arvæv, bruger/ har været på roaccutane indenfor de sidste 6 uger.

Du må  ikke have drukket alkohol eller taget solarium 24 timer inden din behandling. Indtagelse af aspirin/smertestillende samt koffein frarådes også 24 timer inden.

Obs! Når du booker din tid til permanent, så husk at møde op 15-20 minutter før den aftalte tid!

PRISLISTE

1. Behandling (opstart af form og farve)
Kr. 3500,-

2. Behandling (Obligatorisk, ekstra pigment lægges i, forlængere holdbarheden og form fuldendes, foretages 4-6 uger efter 1 beh.)
Kr. 1750,-

3. Behandling (Gælder kun ved tilfælde som fedtet hud eller høj stofskifte, inden for 12 uger)
Kr. 1000,-

Skygge pålægning (Til dig der ønsker mere tæthed, pudder “effekt” på brynene) Tillæg priser foroven.
kr. 250,-

Hvis du er allergiker eller ønsker en samtale inden behandling anbefaler vi du bestiller en tid til konsultation.
(Allergitest udføres, inkluderet i prisen)
Kr. 250,-


Genopfriskning af bryn ( 5-8 mdr.)
kr. 1100,-

Genopfriskning af bryn (9-11 mdr.)
Kr. 1350,-

Genopfriskning af bryn(12-15mdr.)
Kr. 1650,-

Genopfriskning af bryn (16-30 mdr.)
Fra kr. 2000,-

Telefon

26 79 26 72


E-mail

sarkinovic.kos@gmail.com


Adresse

Fænøsund Park 10 1.t.v.,
5500 Middelfart