Lash lift

Til dig som ønsker et naturligt vippelook

Lash lift er et semi permanent buk af dine vipper som giver flotte buede vipper i op til 6-8 uger. Vipperne kommer samtidig til at synes længere og gøre det langt nemmere at påføre sin mascara, da vippebukket samtidig gør af dine vipper bliver flotte adskilte og du derfor spare tiden med at rette og fiksere vipperne under påføring af din mascara.

Lash lift er inkl. farvning af vipper og er derfor også ligeså aktraktiv en behandling for dig som ikke ønsker at bruge mascara. Lashlift er også for dig der kæmper med vipper der drejer sig og har brug for at blive rettet ud.

Til en lash lift behandling beder vi dig venligst møde op uden øjen make-up.

Vi anbefaler samtidig at du undgår vand på vipperne de første 24 timer!

Mascara må gerne påføres lige efter behandling, men som sagt, vent med at rense den af igen.

Et godt tip! Ved hver lash Lift behandling afsluttes der altid med en keratin filler på dine vipper som fylder hårstrået op med fugt, dog kan gentagne behandlinger være hårdt for vipperne pga. Permanent væsken. Derfor anbefales det at du imellem dine behandlinger bruger en vippe conditioner, så du hele tiden holder dine vipper godt fugtet og hermed sunde og fleksible for altid.

Hos SabiCARE forhandler vi både vippeconditioner og vippeserum. Vippeserum er vores andet anbefalsværdige vippeprodukt, som henvender sig til dig der ønsker længere og stærkere vipper.

PRISLISTE

Lash lift inkl. farvning af vipper:
450,-

Lashlift inkl. farvning af vipper og retning af bryn:
500,-

Lash lift inkl. vipper og bryn farves og rettes:
585,-